Aamulla treenattiin Lillan kanssa jälleen makkararuutua sekä maahan- ja irti-käskyjä pellolla. Ruudun tein kaksi kertaa, Lilla sai makkararuutujen välissä puuhailla omia hommiaan ja leikkiä lelulla. Lilla pysyi taas todella hyvin tallatulla alueella ja pisteli naamaansa aamupalanappulat suurella innolla kummallakin kerralla. Lastentarhan mölyävät lapset sekä kirkon kellot toivat pientä häiriötä, mutta Lilla keskittyi hyvin välittämättä taustahälystä. Ihan lopuksi Titiäinen sai herkutella raa'alla kanankaulalla. Myös yksinoloa ollaan harjoiteltu päivittäin ja Lilla pysyy hiljaa varsinkin, jos sillä on Leevi seuranaan. Jos tyttö jää ihan yksin, pääsee Lillalta itku. Lilla on reipastunut toisten koirien haukkumisen ja yht'äkkisten kovien äänten suhteen. Koirien haukkuminen aiheuttaa enää vain lievää hämmennystä, eikä Leevin mölyämisestä hätkähdetä ollenkaan. Lähistöllä ja naapuriasunnoissa asuu paljon koiria ja vähän matkan päässä on koirapuisto, joten koirien haukkumista kuuluu päivittäin. Koville äänille säpsähtely on myöskin vähentynyt, esimerkiksi lakaisuharja kaatui kovalle lattialle ilkeästi kolahtaen aiheuttamatta oikeastaan minkäänlaista reaktiota Lillassa.

Tämäkin päivä oli jälleen aika kuuma ja hiostava, joten koirilta oli hieman veto poissa. Varsinkaan sisällä eivät koirat jaksaneet peuhata, illemmalla alkoi jo löytyä virtaa. Päivällä Lilla näki taas naapurin pilkkukoirat ja Kiran kanssa syntyi leikkiäkin alku-ujostelun jälkeen. Leikki meinasi mennä turhaksi näpsimiseksi ja Lillalle tuli pitkä aivastelukohtaus, kun Kira-kirpun karva (tai heinä) meni nenään. Iskä toi tänään päivällä koirille portin ja komean kokoinen portti se onkin, melkein yhtä korkea kuin minäkin. Lisäksi lukitussysteemi on sellainen, jota Leevi-houdini ei varmasti saa auki; portti on kiinni seinässä saranoilla ja portti lukitaan kahdesta kohdasta erillisellä kahvalla (samanlainen, jota käytetään ikkunoiden avaamiseen), niin ettei ulkopuolelle jää mitään minkä avulla Leevi voisi keplotella portin auki, Leevi kun osaa avata kaikki ovet ja lukitussysteemit. Nuorena se karkasi yksinollessaan avaten ensin tavallisen huoneen oven, sen jälkeen ikkunan ja pomppasi alas yli parin metrin korkeudelta. Leevi osaa myöskin avata todella järeää tekoa olevan rautahäkin oven sekä koko etuseinän. Nippusiteet pysyivät häkissä vain hetken, joten häkki joudutiin sulkea riippulukolla, remmillä ja useilla nippusiteillä, että Leevi todella pysyi häkin sisäpuolella.

Kävin aamupäivällä kaupungilla ja ostin Lillalle matolääkkeen sekä kangaskaupasta tarvikkeet treeninamipussin tekemiseen. Pussista tuli tosi hieno, Kalle luuli sen olevan kaupasta ostettu. Nyt saa palkata Lillaakin lenkeillä kunnon nameilla nappuloiden sijaan ja pussiin mahtuu Leevin narupallokin, niin ei tarvitse kannella papereita tai muovipusseja limaisen pallon pyyhkimiseen/suojaamiseen. Pussi on kaksinkertainen, joten namit eivät liiskaannu saumanvaroihin ja pussi on helppo pestä pesukoneessa. Tein pussin sadettapitävästä kankaasta, joka oli palalaarissa sen verran edullisesti, että ostin koko palan. Kunhan Lilla kasvaa täyskasvuiseksi, tyttö saa samasta kankaasta itselleen kurapuvun.