Koitetaan tiivistää suht lyhyesti viime päivien tapahtumat, vaikka paljon onkin tapahtunut. Lilla on käynyt mm. eläinkaupassa, suuressa puutarhamyymälässä pariin otteeseen, kellarissa, videovuokraamossa, avarassa juhlasalissa, nähnyt uusia ihmisiä ja ollut hoidossa muutaman tunnin. Joka paikassa Lilla on ollut reippaana, varsinkin Plantagenissa tytön tarmokasta kävelyä häntä pystyssä isoilla käytävillä oli huvittavaa katsoa. Ollaan myöskin autoiltu joka päivä moneen otteeseen ja Lillakin alkaa jos sisäistämään, että koirat ovat takapenkillä. Ja mikäs sen ihanampaa onkaan, kun on päässyt metsässä revittelemään ja paluumatkalla saa käpertyä Leevin viereen kiinni eikä Leevi pääse pakoon vaikka kuinka haluaisi ;)

Lilla on saanut paljon rohkeutta Leevin suhteen; aamuisin kuuluu aina Leevin murinaa, kun poitsu haluaisi nukkua, mutta Lillaa ei nukuta yhtään. Yön aikana kerätty energia tietenkin puretaan Leevin härkkimiseen. Tämän jälkeen voi vielä mennä torkkumaan tunniksi tai pariksi sängyn alle. Jos mennään yhteiselle aamulenkille, Lilla jahtaa Leeviä eikä välitä satunnaisista taklauksista. Rutiineihin kuuluvat myös aamunujuamiset olkkarissa lenkin jälkeen. Leikkituokion jälkeen Lilla nukkuukin hyvin puoleen päivään asti. Paras paikka on Leevin kainalo tai ihmisten viekku.

Lilla hallitsee jo monet käytöstavat hyvin. Tyttö ei mene Leevin kupille, vaan odottaa omaansa. Kuppia odotetaan pylly maassa, tiukasti silmiin napittaen ja kupille syöksytään vasta luvan kanssa. Istu-käsky on siis jo hallinassa, maahan-käskyä harjoitellaan nyt. "Tule"-käsky sujuu hyvin, varsinkin jos käskyä tehostaa kyykkyyn laskeutumisella, pomppii pieni musta karvapallo kiireellä luo. "Lilla, ei" tehoaa useimmiten, jos pikku hampaat on upotettu johonkin luvattomaan. Remmissä kävellään pääosoin nätisti, pentumaista seilailuja ja stoppailua tapahtuu varsinkin alkumatkasta. Useimmiten Lilla on vapaana, eikä Lilla lähde muiden koirien, ihmisten, autojen tai pyörien perään, jos Lillaan pitää kontaktia. Ihmisiin Lilla suhtautuu useimmiten maltillisesti, jos sitä ei turhaan innosteta. Se myös jatkaa matkaa mukisematta, jos itse lähden liikkeelle. Leevi on paljon innokkaampi ihmisten suhteen ja pentuna se jäi vieraidenkin ihmisten luo, vaikka minä olisin jatkanut matkaa.

Tänään päivä on mennyt leipoessa, koska huomenna pidän myöhästyneet yo-juhlani. Teen sinne kaiken itse, joten keittiössä on tullut vietettyä aikaa. Tähän mennessä ovat valmistuneet suklaakakku, rahka-raparperipiirakka ja kaksi erilaista voileipäkakkua. Nyt uunissa on täytekakun pohja ja huomenna on koristelujen lisäksi edessä sienipiirakan valmistus. Lilla on puuhannut Leevin kanssa, auttanut tavaroiden kuljettamisessa sekä leikkinyt parvekkeella. Partsilla on pulkka (Leevin vetoharrastukseen) ja muutama räsy luiden syöntiin, tämä on Titskin mielestä tosi kiva puuhalaatikko. Pulkan narua on kiva kiskoa ja jahdata, ja räsyissä on kiva pyöriä ja kaivella. Välillä iskee tietenkin kauhea väsy ja pitää mennä unia katselemaan, että jaksaa taas touhuta.

Huomenna koirat pääsevät mukaan kampauksen tekoon ja Lilla pääsee mukaan juhliin asti. Leevi saa odottaa kotona, koska se innostuu tutuista hirveästi eikä välttämättä anna herkulautasten keskellä istuville ihmisille ruokarauhaa. Leevi on nähnyt jo vaikka kuinka paljon juhlia ja ihmisjoukkoja, joten nyt Lilla saa vuorostaan tulla ihmettelemään. Nyt menen jatkamaan täytekakun tekoa, katsotaan jos jo huomenna kerkiäisi kirjoittelemaan miten Lilla juhlissa oli.