Tänään käytiin koirien kanssa taas kotieläinpuistossa, eri aikaa tosin. Lillan käytin vain aamupissillä ja lähdin Leevin kanssa kotieläinpuistoon. Lampaat olivat edelleen Leevin mielestä ykkösjuttu ja poitsusta oli hirmu kivaa nähdä elukoita pitkästä aikaa. Kotieläimiä keskittyneesti tarkasteleva sakemanni huvitti ohikulkijoita ja joku idiootimpi mies väitti Leevin olevan tappoaikeissa ja menevän paistille heti kun sen vapaaksi päästäisin...Tottakai, rennosti istuksiva ja lampaiden kylkiä nuuskuttava koira on selkeästi todella saaliinhimoinen. Aamun vielä ollessa suhteellisen viileä, kierrettiin kotieläinpuiston jälkeen Leevin kanssa pidempi lenkki.

Lilla pääsi kotieläinpuistoon hieman myöhemmin minun ja Lillalle uuden kaverini kanssa. Lilla hurmasi tietysti hänetkin ja monet kotieläinpuiston työtekijöistä ja asiakkaista. Jälleen kuulin monta karitsa- ja lammasvertausta pienestä mustasta kiharapallosta. Samoin tyttöä luultiin pariin otteeseen belggariksi ja mudi oli kaikille rotuna vieras. Lilla käyttäytyi jälleen mallikelpoisesti: katseli eläimiä rauhallisesti, tepasteli remmissä hienosti, lepäili penkin alla, kun söimme jädet ja tervehti ihmisiä nätisti eikä välittänyt juoksentelevista tai pyöräilevistä lapsista. Lilla tutustui elämien lisäksi eri ikäsiin ihmisiin vauvasta (eräs vauva kiljahteli innosta ja kikatteli onnessaan, kun pääsi koskettelemaan Lillan turkkia) vaariin sekä rattaisiin, rämiseviin kastelukannuihin ja muihin kummallisiin juttuihin.

Loppupäivä on mennyt helteen ja ukostavan ilman takia rauhallisesti lähinnä sisällä. Ripulia ei kummallakaan koiralla enää oikeastaan ole, ja pieniä määriä tavanomaista ruokaa olen jo syötellyt. Yksinoloa ollaan myös harjoiteltu ja Lillan vinkuminen/haukkuminen on jäänyt kokonaan pois, tosin ajat ovat oleet vielä lyhyitä. Vinkumisesta puheenollen, Lillalla on hassu tapa vikistä ja vinkua aivan kuin sitä sattuisi, kun se yrittää saada Leeviä leikkimään. Tätä tosin tapahtuu vain sisällä ja silloin, kun Leevi ei meinaa jaksaa jatkaa Lillan kanssa riekkumista. Huomenna aamupäivällä Lillalla on treffit toisen koiran kanssa, pienen Luna-ranskiksen, saas nähdä miten pennut tulevat toimeen.