Unohtui pari pientä yksityiskohtaa edellisestä kirjoituksesta. Itseasissa on ollut tarkoituksena kirjoittaa niistä jo aiempiin teksteihin, mutta kun joka kerta ne unohtuvat, päätin kirjoittaa ne omana juttunaan.

Leevi on kehittänyt viikon-parin ajan pientä, puolikkaan herneen kokoista, paukamaa päähänsä ja tänään keskelle oli ilmestynyt tumma piste. Koitin puristaa pattia ja sieltähän tuli komea määrä vaaleaa rakeista mömmöä jonkilaisten äänitehosteiden ("kruutshhhh") kera. Toivottavasti Lepakko ei ala noita enempää kehittelemään, ei innosta märkivien mätäpattien hoitaminen. Muuten tuo on kyllä voinut tosi hyvin, ei mitään kutinoita, tulehduksia tai karvalähtöä. Päinvastoin, korvatkin ovat puhtaammat kuin Lillalla ja karva kiiltää upeasti.

Lilla on alkanut vaihtamaan maitohampaita rautahampaisiin. Tytöllä on puhjennut jo viisi rautahammasta ja viereiset heiluvat jo kovaa tahtia. Yhtäkään hammasta en ole bongannut lattioilta, taitaa pentu nieleksiä irronneet hampaat tai pudotella jonnekin pihalle. Lilla ei "oirehdi" hampaiden vaihtumista mitenkään, itse olen syöttänyt kanansiipiä pennulle. Saavat heiluvat etuhampaat kyytiä, kun Lilla repii siivestä nahkaa ja lihaa irti. Saa nähdä miten luun syöminen onnistuu, kun takahampaat alkavat heilua. Leeviltä sain joskus talteen kulmureita ja takahampaita, mutta nuo pikkuruiset etuhampaat katoavat aina tehokkaasti.