Toissapäivänä Mira ja Heikki tulivat Lahteen Tinkan kanssa treffaamaan meitä. Lilla pääsi tutustumaan Tinkaan, mutta Leevin jätin kotiin, koska en jaksanut katella pojan machoiluja. Pihassa Lilla juoksenteli huolettomasti eikä meinannut huomata Tinkaa ollenkaan. Huolettomuus vaihtui nopeasti huoleksi, kun naaman eteen tupsahti iso narttu. Tinka osaa kuitenkin käyttäytyä nätisti ja Lillakin reipastui pian. Otin Titin remmiin tienylityksen ajaksi ja kun päästin pennun vapaaksi, se oli heti haastamassa Tinkaa leikkimään. Tinka innostui myös leikkimään ja pian tytöt juoksivat pitkin peltoja. Kun juokseminen lakkasi ja Tinka olisi halunnut tulla tutustumaan Lillaan, meinasi tytöllä mennä taas pupu pöksyyn. Nopeasti Lilla kuitenkin huomasi, ettei Tinka tee mitään ja innostui painimaan. Paini vaan ei meinannut sujua, koska kummatkin tytöt olivat tottuneet leikkimään poikakavereidensa kanssa alimmaisena. Tinka ja Lilla heittäytyivät vuorotellen maahan ja yrittivät saada toista leikkimään. Välillä kummatkin pyörivät maassa vierekkäin ja kummastelivat toisensa puuhia.

Kyllä se yhteinen sävel löytyi ja pian Lilla roikkui kärsivällisen Tinkan turkissa. Maasta löytyi vaikka mitä ihania aarteita: kangasriepuja, sulkia ja frisbee. Tytöt juoksivat vuorotellen toisiaan karkuun, ettei toinen vaan pääse varkaisiin. Lilla oli ihan hirveän nopea, se pääsi pienistä kintuistaan Tinkaakin nopeammin. Tinka juoksi Lillaa karkuun neonkeltainen frisbee päänsä ympärillä ja vähän ajan päästä koirat leikkivät vetoleikkiä samaisella lelulla. Lilla käytti hienoja äänitehosteita, mutta Tinka voitti silti kiekon itselleen. Kun Tinka jäi leikkimään, Lilla tuli ihmisten luo ja Mirakin sai helliä Lillaa. Tunnin verran kaksikko sai leikkiä pellolla ennen kuin lähdimme takaisin kotiin. Mira tuli käymään sisällä ja Leevi riemastui ihan hirveästi. Lilla ei oikein ymmärtänyt Leevin riemua ja katseli Leevin kengän kuljettamista ja pyörimistä hieman kauempaa.

Myöhään yöllä käytiin vielä Leevin ja Lillan kanssa lenkillä. Mentiin Lillalle uuteen paikkaan, koirapuistoon. Kummatkin tutkivat puiston hajut pikaisesti ja innostuivat jahtaamaan toisiaan. Leevin kanssa otettiin viestin nopeusharjoituksia eikä edes kannoilla kiitävä Lilla häirinnyt Leeviä. Jossain vaiheessa Lilla kyllästyi Leevin perässä juoksemiseen ja jäi minun luokseni, kun Leevi ei kiinnittänyt pentuun mitään huomiota. Leevi kuitenkin laukkasi vielä monta kertaa minun ja Kallen välillä, selvästi nauttien puuhasta.

Eilen koirilla oli tylsä päivä, koska ihmisten päivä meni kaupassa ja siivotessa. Lilla kyllä huvitti itseään seuraamalla minua ja "auttamalla" minua rätin kanssa. Suurimman osan ajasti Lilla vain katseli, mutta välillä piti hyökätä kivasti liikkuvan rätin perään. Kummatkin koirat yrittivät tilaisuuden tullen karata keittiöön, ihan kuin tahallaan kyttäsivät portilla ja luikahtivat keittiöön portin auetessa. Leevi sentää ymmärtää käskyjä, mutta Lilla piti kantaa keittiöstä moneen otteeseen takaisin olkkarin puolelle.

Tänä aamuna koirat pääsivät jälleen juoksemaan vapaana pellolle. Itse hieman ihmettelin, kun missään ei näkynyt ihmisiä. Aurinko paistoi ja oli mukavan lämmin, mutta pellot ja kadut olivat autioina, joten koirat saivat juosta sydämensä kyllyydestä. Loppupäivä menee varmaankin leipoessa/kokatessa ja koirat saavat taas tylsistyä. Toivottavasti saan leivottua kaiken tarpeellisen ennen iltaa, että koiratkin pääsevät pidemmälle lenkille. Huomenaamulla Lilla pääsee mukaan järjestelemään tilaa, jossa muistotilaisuus pidetään, mutta hautajaisten ja muistotilaisuuden ajan se saa olla Leevin kanssa yksin kotona.