Sekä eilen että tänään meillä piti olla tokotreenit Lillan kanssa, mutta tiistaintreeneihin peruuntui kyyti ja tämänpäiväsiin hallitreeneihin ei ilmestynyt ketään minun ja Ninnin lisäksi. Kävimme Ninnin ja Poppaliinan kanssa lenkillä Renkomäen hallin lähistöllä, jonka jälkeen luovutimme ja lähdimme käymään Ninnin kotona.

Lilla varmaan luuli päässeensä taivaaseen. Ninni asuu omakotitalossa ja pihalla oli tilaa juosta, monta leikkikaveria, mutaa, agiesteitä, leluja ja luita. Lilla spurttaili onnessaan, mätysti herkkuja, pomppi agiesteitä itsekseen ja pujotteli Ninnin kanssa hienosti  kepit. Lisäksi laitumella oli heppa, jota käytiin katsomassa muutamaan kertaan laitumen sisäpuolella. Lilla oli kummallakin kerralla rauhassa, ihmetteli suurta heppaa ja kävi nuuskaisemassa. Sisällä Lilla löysi myös luita ja herkkuja syötiin sovussa, vaikka herkut vaihtoivatkin omistajaa moneen otteeseen.

Lauantaina emme pääse hakutreeneihin ja sunnuntain treenitkin menevät ilmeisesti sivu suun. Pitää toivoa, että ensi viikolla päästää hallille treenaamaan, koska viikonloppuna lähdetään koko porukan kanssa pohjoiseen siskon prinsessan ristiäisiin.