Leevi sai tänään nauttia tunnin pituisesta hierontahetkestä. Riitta käsitteli ja venytteli Leevin perusteellisesti sillä välin, kun Leevi veteli sikeitä. Hyvä kun ei kuorsaus kuulunut! Hieronnan jälkeen Lilla teki Leeville palauttavan käsittelyn painin merkeissä. Nujuamisen jälkeen oli hyvä nukkua illan treeneihin asti.

Hallilla oli melkoinen tungos, joten en Lillan kanssa kovinkaan paljoa treenaillut. Otimme kahden minuutin paikallamakuun koirarivistössä, välillä kävin palkkaamassa ja Lilla oli tosi hienosti koko ajan välittämättä muista koirista, ihmisistä, hälinästä ja kesken kaiken halliin tulleesta pennusta.

Lopuksi pitää vielä hehkuttaa Ruska-kissan pentujen syntymää! Kuvat vastasyntyneistä: eka, toka, kolmas, neljäs ja viides pentu, maailman suloisimmat rääpäleet! Mä olen ihan rakastunut tuohon ekaan pentuun, oranssiin söpöläiseen. Toinenkin suosikki kyllä löytyy joukosta ;) Pentujen onnellinen äiti on kaunis puolipitkäkarvainen kilpparineito, joka hoitaa kuulemma lapsensa tosi hienosti. Onnea koko perheelle pikkuisista kissavauvoista!