Melkein kuukausi on vierähtänyt viime päivityksestä... Mitenhän sitä saisi taas tiivistettyä tapahtumat fiksusti, että saisi ikävässä riutuneet blogin lukijat tyydytettyä ;)

Leevillä on käynyt hieroja viikoittain ja Leevi nauttii hieronnasta kunnolla, käy samantien kyljelleen ja vähän ajan päästä silmät alkavat lupsumaan. Leevillä on ollut muutaman kerran peräkkäin aristusta vasemman leveän selkälihaksen takaosassa ja huomenna selviää, onko aristus helpottanut. Treenatessa tokoa olen ollut huomaavinani, että Leevi suorittaa liikkeitä nopeammin (esim. liikkeestä istuminen).

Lillan kanssa ollaan käyty Renkomäen hallilla treenaamassa ja kerran Helsingissä Terhin treeneissä. Lillalta sujuu jo mm. paikallaolo ryhmässä. Seuraamista ja montaa muuta juttua pitää vielä hioa paljon. Lillan kanssa on kiva treenailla hallilla, sillä riittää intoa ja keskittymiskykyä. Pienessä hallssa voi samaan aikaan olla useampia itsenäisesti harjoittelevia koirakoita, mutta Lilla pysyy vapaanakin lähelläni hinkumatta muiden koirien luo.

Lilla on saanut riekkua monen uuden kaverin kanssa ja yksi näistä on sekarotuinen Riesa-tyttö. Riesan kanssa leikit käyvät hyvin yksiin ja tytöillä leikit vain jatkuvat jatkumistaan, vaikka omistajat ovat jo aivan jäässä. Picca ja Minnakin saisivat suunnata joku päivä kohti Lahtea, että sisarukset pääsisivät riekkumaan.

Kuten tuossa yhdessä kommentissa jo kerroinkin, vaihdoin Lillalle ruoan vajaa kuukausi sitten. Vaihdettiin siis Hill'sistä Pro Paciin eli vähän energisempään ruokaan. Ruoka on maittanut tosi hyvin, kertaakaan ei ole jäänyt nappuloita kupin pohjalle. Kasat ovat pienentyneet ja muutenkin ruoka tuntuu sopivan Lillalle todella hyvin.

Huomenna Leeville tulee taas hieroja ja illallla on Lillan hallitreenien vuoro. Jos oikein ahkera olen, voi olla että jo heti huomenna tuleekin uusi päivitys.