Muutama kuva, joissa nyt paljoa kehumista ei ole. Pari räpsyä saatiin otettua ennen kameran akku simahti.

Yks vee poseeraus
1475696.jpg

Lilla seisoo, käskyn alla.
1475690.jpg

Epätoivoinen yritys esittää Lillaa (ärsyttävästi yläviistosta otettu kuva).
1475706.jpg

Loppuun Äly ja Väläys, parvekekyttääjät
1475692.jpg

Jonna, ekaa juoksua ei ole vieläkään tullut. Mä jo aina mietin, että nyt ne alkaa, kun Leevi vähänkin erehtyy haistamaan Lillan takapäätä tai pissoja, koska se ei juuri koskaan haistele Lillaa. Mutta ei, saadaan vielä odotella.

Lilla painaa noin yksitoista kiloa ja korkeutta en ole päässyt mittailemaan kun mitta on hävinnyt jonnekin. Uskoisin, että Lilla on noin 45 cm korkea.

Hyvin meillä muutekin sujuu, Lilla ei ole kuullutkaan murros- tai mörköiästä  ;) Se on edelleenkin mamman pikkuinen enkeli. Kotona se on tiukasti mun ja Leevin rautaisten nyrkkien alla, mutta muiden koirien kanssa Lillasta huomaa, että sen sisällä asuu pieni pyrkyri. Nuorempia/ saman ikäisiä/ muuten vain Lillan mielestä kunnioitusta herättämättömiä koiria voi yrittää komentaa ja päästä arvoasteikolla ylemmäksi. Tuota sen peliä ja ajatuksenjuoksua on tosi mielenkiintoista seurailla. Jos sen touhu menee ihan älyttömäksi ja mä ärähdän sille siitä, Lilla katsoo niin viattomasti muhun. Hyvä kun ei pienet enkelinsiivet kasva selkään "mutku, enhän mä mamma mitään tehny...!"