Eilen iltalenkillä Leevi ja Lilla innostuivat leikkimään ja leikkillä oli nopea ja ikävä loppu. Leevi tikkasi vahingossa Lillaa kylkeen ja Lillalta pääsi iso poru. Kyljessä oli aika iso, mutta siisti ja verta vuotamaton haava. Kotona leikkasimme ympäriltä karvoja, puhdistimme haavan ja laitoimme Lillalle t-paidan päälle. Yö meni ihan rauhallisesti ja aamulla saimme ensimmäisen ajan Vet-One-eläinlääkäristä.

Lillan haava tutkittiin ja Lamberg päätti tikata sen muutamalla tikillä umpeen. Lilla sai rauhoituspiikin ja rauhoituspöhnässä tyttö irvisteli karvoja ajelleelle ja haavaa huuhdelleelle hoitajalle. Siinä vaiheessa, kun haavaa alettiin tikata, Lilla oli jo ihan toisella planeetalla, joten lisärauhoitusta/-puudutusta ei tarvittu. Lillan rauhoitus syveni sen verran, että lääkäri päätti antaa herätyspiikin toimenpiteen jälkeen.

Kun odottelin Lillan heräämistä, lääkäriin saapui toinenkin mudi. Minttu-mudin mielestä synttäreiden (pirteä rouva täytti tänään jo 13 vuotta!) juhliminen lääkärissä ei ilmeisesti ollut kovinkaan mukavaa ja sopivan tilaisuuden tullen askel kävi kovin ripeästi ulko-ovea kohti. Hannu ja Minttu jäivät vielä odottelemaan omia tuloksiaan eläinlääkäriin, kun me lähdimme tiskin kautta kotiin.

Vaihteeksi Lilla nukkuu taas kanttuvei jaloissani. Toivottavasti haava paranee ongelmitta! Viikon sisällä eläinlääkäriin on mennyt hilkkua vaille 300€... Mä jo ehdin niin haaveilla Sumun treeniliivistäkin, joka jää nyt tosiaankin pelkäksi haaveeksi... No, pääasia, että eläimet voivat nyt hyvin ja itsekin olen jo parantumaan päin.